Sistem saati: 19 May 2012, 14:15

Forum kuralları

Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.

Konuya cevap yaz  [ 63 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
astral... 
Yazar Mesaj

İleti Astral Seyahat Nedir Nasıl Yapılır?

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Astral seyehat tamamen zararsızdır kimilerinin bu işe başlamadan önce bi korku oldugundan böle şeyleri görmesi çok normal mesela sen gidip eyvah napıcam nasıl cıkıcam gibi şeyler dersen kafanı boş şeylerle doldurursan veya korkarsan en önemlisi ''KORKARSAN''böle şeyler olur ama haliyle ilk başladıgında korkman normal eyer ben korkarım diyosan sunları yapıcaksın :

*1 tane korktugun bişey bulucaksın (mesela karanlık)

*O korkuu yeniceksin ya evde kimse yokken o karanlıgın icine giriceksin yada kendine tarz bir yöntemle o korkunu yeniceksin

*En önemlisi korktugun bir şeyi önce gerçek hayatta deniceksin ki astral seyehatteyken korkarsan bedenine dönmek icin geç kalabilirsin

Ama ben nasıl yapıldığı konusunda kesin bilgiye sahip değilim her yerde farklı yazıyo bilen varsa nasıl yapıldıgını söylesin çünkü binbir türlü değişik yapılışı var..ama anlatırsanız iyi olur

Ben böle bilir böyle söylerim......

02 Nis 2011, 19:47
Profile bak Özel mesaj gönder

İleti Astral Seyahat Nedir Nasıl Yapılır?

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Astral seyehat tamamen zararsızdır kimilerinin bu işe başlamadan önce bi korku oldugundan böle saçma şeyleri görmesi çok normal mesela sen gidip eyvah napıcam nasıl cıkıcam gibi şeyler dersen kafanı boş şeylerle doldurursan veya korkarsan en önemlisi ''KORKARSAN''böle şeyler olur ama haliyle ilk başladıgında korkman normal eyer ben korkarım diyosan sunları yapıcaksın :

*O korkuu yeniceksin ya evde kimse yokken o karanlıgın icine giriceksin yada kendine tarz bir yöntemle o korkunu yeniceksin

*En önemlisi korktugun bir şeyi önce gerçek hayatta deniceksin ki astral seyehatteyken korkarsan bedenine dönmek icin geç kalabilirsin

Ama ben nasıl yapıldığı konusunda kesin bilgiye sahip değilim her yerde farklı yazıyo bilen varsa nasıl yapıldıgını söylesin çünkü binbir türlü değişik yapılışı var..ama anlatırsanız iyi olur

İçinizi Rahatlattım Dimi xDD

02 Nis 2011, 19:49

Astral Seyahat Nedir Nasıl Yapılır?

Sponsor Reklam AlanI

Sponsor Reklam AlanI

Astral seyehat tamamen zararsızdır kimilerinin bu işe başlamadan önce bi korku oldugundan böle saçma şeyleri görmesi çok normal mesela sen gidip eyvah napıcam nasıl cıkıcam gibi şeyler dersen kafanı boş şeylerle doldurursan veya korkarsan en önemlisi ''KORKARSAN''böle şeyler olur ama haliyle ilk başladıgında korkman normal eyer ben korkarım diyosan sunları yapıcaksın :

İçinizi Rahatlattım Dimi xDD

02 Nis 2011, 19:52
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Konuya cevap yaz   [ 63 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Git:  
News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list