|
|
Sistem saati: 19 May 2012, 14:25
|
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur. Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Rüyadayken düşme hissi.. =))
| Yazar |
Mesaj |
|
elif
|
 Re: Rüyadayken düşme hissi.. =))
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| 05 Oca 2010, 21:10 |
|
 |
|
HİPerSPAce
Kayıt: 04 Ağu 2009, 12:28 İleti: 62 Konum: Samanyolu Galaxisi>Güneş Sistemi>Dünya>Türkiye>...
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Birinden şey diye duymuştum. Rüyada beyin sana daha önceki tecrübelerini yeniden getirir.Yaşadıklarını hissettirir.Bir yerden düşerken ölmeden uyanırsın.Bunun nedenide ölümün nasıl bir his olduğunu bilmemesidir diyordu.
_________________ HiPerSPAce
|
| 06 Oca 2010, 15:18 |
|
 |
|
tes1907
Kayıt: 29 Mar 2009, 10:00 İleti: 57 Konum: Astral Evren...Malatya
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
şöyle birşey var ben mesela lucidde okulumu telekinezi ile yıkıyorum sonra kayalar suratıma geliyo o his oluyo 1 sn sonra tekrar uyuyorum sonra kendimi merdivenden uçurmaya çalışıyorum çok uzun bi merdivenden hopluyorum ve yine o his... bu ne oluyo peki istemli istemsiz astralmı :)
_________________ "Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..! Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$ Timuçin €mre $en
|
| 15 Oca 2010, 18:42 |
|
 |
|
mira
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| 14 Haz 2010, 05:51 |
|
 |
|
afterlife
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
| 20 Haz 2010, 14:32 |
|
 |
|
jrcesar
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
Bak sana 2 yoldan söyliyim. 1 astralden geri dönerken düşme hissi verir 2.si ise bilimsel bir açıklama :) zamanında insanlar ağaçların tepesinde yaşadığı için uykularında hep yere düşüyormuş ve atalarımızdan kalan genetik birşeymiş (!) :)
|
| 21 Haz 2010, 23:01 |
|
 |
|
princo
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
banada çok oluyo bi keresinde rüya görmüştüm rüyada kafamı geri çekiyodum korkudan o sırada uyandım ve kafamı çok sert bi şekilde güm diye duvara vurdum. Bazende sanki birileri ayaklarımdan çekio kaçmaya çalışıyorum ve uyanıyorum yatakta kıvranıyorum. veya boşlukdan düşer gibi birde ayağımı atıyorum :// bunlarda aynı sebepten mi ?
|
| 21 Tem 2010, 15:38 |
|
 |
|
jass
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
bu bana küçüklüğümden beri olan bişey hatta geçen gece yaşadım..:S hiç rüya görmüyodum...biyerden düşüyo gibi oldum...astral seyahat falan olduğunu bilmiyodum...ruhum bedenime çok hızlı bi düşüş yaptığında bir yanma ve korkuyla uyanıyorum...ve bariz hissediliyor.
|
| 22 Tem 2010, 08:09 |
|
 |
|
masinasi
|
Sponsor Reklam AlanI
Sponsor Reklam AlanI
bende bu konuyu bugün bi arkadaşımdan öğrendim. Astral çok ilgimi çekti ve araştırıyordum. Bu rüyadayken ucumdan aşşağı düşme hissi sanki bir anda yere çakılıyormuşcasına garip bir şey. Bence yaşanmaya değer.
|
| 25 Mar 2011, 21:02 |
|
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz
|
|