Uyku
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Kadın
- Teşekkür etti: 0
Uyku
Merabalar ben 2 veya 3 aydır meditasyon yapıyorum. 3 haftadırda astral seyehatle uğraşıyorum. Eskiden uyrken hiç bir şeyin farkında olmazdım ölü gibi olurdum, ama artık uyurken kendimi uyuyormuş gibi hissetmiyorum her an her şeyin farkında olduğumu hissediyorum ama uyanınca ben uyurken olanların çoğunu unutuyorum . Rüyalarımın farkına varmaya başladım ama garip olan şu ki sanırım uyurken bilincim bazen açık kalıyor, çünkü rüyamda çok kesitli ve saçma geliyor uyandığımda ise rüyamı hatırlıyorum . Bide bugün bir olay başıma geldi . Gene uyuyordum, dershaneye gidicektim ama yataktan kalkasım gelmedi o sırada acaba saat kaç diye düşündüm . Nasıl oldu bilmiyorum ama bir anda yataktan kalkıp telefona baktım 10.31 di . Sonra annem gelip 10.30 oldu kalk diye uyandırdı . Bunu bir nevi rüya olduğunu düşünüyorum sizce ne ? Çok merak ediyorum. Birde uykumla ilgili yorum yapar mısınız çünkü uyku durumum çok can sıkıcı bir durum sinir oluyorum. Çok uzun oldu umarım yaparım yaparsınız .
- Yönetici
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Teşekkür etti: 10 kez
- İletişim:
Re: Uyku
Astral Seyahatin aşamalarından biri bilinçli rüyadır. Normalde insan uyuduğunda bilinç kapalıdır bedensel bir uyaran veya bir rahatsızlık olmadığı sürecede kapalı kalır. Yapılan çalışmalar bilinci açık tutar ve daha önce uyku esnasında görülmeyenler izlenmeye başlanır. Bilinçli rüyalar bunu takip eder, rüyada istenilen yere gidilebilir veya rüya senaryo gibi değiştirilip devam ettirilebilir. Bir sonraki evre istenildiğinde bilinçli olarak beden dışına çıkıştır.
Enerji beden (Ruh) için zaman ve mekan kısıtlaması yoktur. Hangi katta olursa olsun zaman zaman bir olay yaşanmadan görülebilir. Veya durugörü yeteneği gelişebilir. Veya biyolojik saate göre tahmin yürütülebilir.
Enerji beden (Ruh) için zaman ve mekan kısıtlaması yoktur. Hangi katta olursa olsun zaman zaman bir olay yaşanmadan görülebilir. Veya durugörü yeteneği gelişebilir. Veya biyolojik saate göre tahmin yürütülebilir.
Hz. Mevlana derki:
Beden yumurtası içinde harika bir kuşsun sen,
Yumurtanın içinde kaldığın sürece uçamazsın.
Eğer beden kabuğunu kırarsan kanatlarını çırpacak ve ruhu kazanacaksın.
Mesnevi'den
Beden yumurtası içinde harika bir kuşsun sen,
Yumurtanın içinde kaldığın sürece uçamazsın.
Eğer beden kabuğunu kırarsan kanatlarını çırpacak ve ruhu kazanacaksın.
Mesnevi'den
-
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Teşekkür etti: 0
Re: Uyku
Yemin ederim ben Çook küçüklügümden beri Bilinçli rüya görürüm herzaman hatırlarım rüyamı taa 4-5 yaşındayken bile hatırlıyordum.
-