Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
ne gibi seyler? ondan biraz korktugum için kasık bükmeyi denedim yemin ederim ilk denemede oldu ama daha fazla bükemedim biraz eğildi farkına vardım yani :) ilk deneme ama beni acayip sevindirdi :) bugun dogukanın yazdıgı teknigi denicem %90 çıkma teknigi 4 kere yaptım normal ip teknigini çınlama felan duymadım bi sure sora beyaz ekran geldi ama gerisini beceremedim 4 kere basarısız oldum ama yılmadım bugun %90 işe yarayan seyi yapıcam ilk denemede olsa bile odamda bi ucuyim o duyguyu bi tadıyım :) benden mutlusu yok :D
Sponsor Reklam AlanI Sponsor Reklam AlanI ___________________________________________________
marcus yazdı:
ne gibi seyler? ondan biraz korktugum için kasık bükmeyi denedim yemin ederim ilk denemede oldu ama daha fazla bükemedim biraz eğildi farkına vardım yani :) ilk deneme ama beni acayip sevindirdi :) bugun dogukanın yazdıgı teknigi denicem %90 çıkma teknigi 4 kere yaptım normal ip teknigini çınlama felan duymadım bi sure sora beyaz ekran geldi ama gerisini beceremedim 4 kere basarısız oldum ama yılmadım bugun %90 işe yarayan seyi yapıcam ilk denemede olsa bile odamda bi ucuyim o duyguyu bi tadıyım :) benden mutlusu yok :D
bu psı-çark turunden başla diyecektimde zaten sen açılmışsın bende çok a birşey bukebiliyorum kaşığı ama çok çok çok çok az
:)) başarılar
03 Nis 2011, 13:31
Onat09
Re: Psı-çark videom
güç seninle olsun megaboy (the force will be with you) nasıl yapıyosun bunu lütfen bir yere yazar mısın şimdiden teşekkürler ve tebrikler not : bende yaparım ama kağıda üfleyerek :D
03 Nis 2011, 14:34
Dogukan Pekmezci
Astral
Kayıt: 28 Mar 2011, 15:29 İleti: 279 Konum: samanyolu / Dünya / Türkiye / Bursa
Re: Psı-çark videom
Mega Nptın Ya tüm hatalarını sayıcam tek tek 1. Psi chark deil o psi whell 2. Elektrikleenmeden dönüyor üstüne cam kutu koy öyle dene bkalım ypabiliyormusun 3.hep aynı yöne dönüyor ısı akımından
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz