Amatör telekinetiklerin dikkate alacağı maddeler 1 ve 5. maddelerdir.
1) Şiddetli baş ağrısına neden olabilir
2) Kaşık bükmek bilinç altındaki metallere karşı sertlik düşüncesini kaldırır yada enerji artık daha rahat serbest kaldığından kaşık kolay bükülür. Bu yeteneğinizi geliştirdiğinizde bir süre kaşıklar siz farkında olmadan bükülebilirler. Buda cebinize koyduğunuz metallerin kendi kendine bükülmesi demektir. Yemek yerken kaşıkların bükülmesi sorunu ile karşılaşabilirsiniz
3) Cep telefonu, dijital saatleriniz ve analog saatleriniz yani tüm saat türleri üzerinizde taşıdığınızda geri yada ileri gidebilirler.
4) Cep telefonu, saat gibi bataryalı aletlerinizin şarzları daha erken bitebilir
5) Bulunduğunuz odada ampüller, voltaj düşmesinde olduğu gibi kırpa bilirler, yine elektronik aletler bu durumla karşılaşabilir. Böyle olması onlara belirli bir miktar zarar veriyor olabilir.
6) Durugörü yeteneğine davetiye çıkartabilir. Bu da bazı olayları önceden algılamanıza sebep olur. Dolayısıyla iyi/kötü olayları önceden bilmek bazıları için sorun olabilir.
Telekinezinin Olası Zararları
Moderatörler: Bru-x, Telekinetik
- aliyildiz_11
- Teşekkür etti: 0
Re: Telekinezinin Olası Zararları
kalıcı mı geçici mi .?
Psi ball-psi pet-levitasyon-telepati amaçlarımdır.
Merhaba ben ali bu foruma 3 yıl once kaydolmustum
D ne zekaymıs ki şifremi unutmamısım
DD astral seyahate ugrasıyorum...
Merhaba ben ali bu foruma 3 yıl once kaydolmustum

- phoenix22
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Teşekkür etti: 0
sadece denemiştim ama bundan önce akşam ampulden cat diye sesgeliyor akşam ufak git gel olmustu sonra bilmiyorum çoq deyişik yardım edermisin
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Teşekkür etti: 3 kez
2 ile 5 hariç hepsi şuan mevcut. telefonumun saatini ayarlamama rağmen her gün geri kalıyor. durugörü şuan çok fazla yaşıyorum. baş ağrısı genelde oluyor. telefonumun şarjı normalde çabuk bitmezdi ama artık hiç dayanmıyor. ama telekinezi yapmıyorum işin ilginç tarafı o bence.
- lizzy
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Teşekkür etti: 1 kez
Bende 2 ay öncesinde 1 hafta gibi bir süre telekinezi çalışmıştım çalışma yaptıgım odanın ampülü patlamıştı.Ha bide güneş enerjisiyle çalışan saatler vardı çalışıyordu ama ilerlemiyordu..
Tesadüf mü?
-